Mps Feniks - Postbus - Zeeburgerkade 612 - 1019 HS Amsterdam - Tel. +31 6 5314 7553 - info@fenikscharter.com logo van garantiefonds

Feniks in 2021

 

FENIKS REIZEN IN 2021

Na een stille tijd krijgen we nu af en toe de vraag: wat gaan jullie doen volgend seizoen?

Dat hangt natuurlijk af van wat het vermaledijde virus met ons van plan is en vooral wat er mag. Als we ons geplande reisschema kunnen uitvoeren, dan doen we dat het liefst. Frankrijk en België zijn uitstekende landen om fiets/vaarvakanties te houden. Het verkennen van streken als de Champagne en de Westhoek in Vlaanderen heeft mooie tochten opgeleverd. Die maken we graag weer.

Maar als dat niet kan, dan gaan we weer tochten maken in Nederland en een beetje in België. We hebben al een alternatief reisschema. Op dit moment is het nog te vroeg om dat schema te publiceren. Dat zullen we doen als duidelijk is dat we ook dit jaar niet naar het buitenland kunnen. We houden u op de hoogte op deze site en per nieuwsbrief. Voor de nieuwsbrief kunt u zich abonneren door een mail te sturen naar: info@fenikscharter.com.

In de tussentijd wordt de Feniks weer duchtig onderhanden genomen, zodat alles in optimale conditie is voor een nieuw, glanzend seizoen!

Marius van de Westeringh, schipper/eigenaar

21 maart 2020